Es plantaran 51 nous arbres per substituir-ne els morts i els malmesos

Última revisió 12-12-2019 10:51
07/02/2019

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, va aprovar ahir la compra de 51 arbres de diverses espècies per substituir els que s'han mort o estan molt malmesos. L'adquisició dels arbres es farà a l'empresa Casa Paraire S.L. per un import de 5.052 euros.

La Junta també va aprovar la contractació del servei de manteniment del clima i calderes dels equipaments municipals: escoles Marià Cubí i Mare de Déu de Montserrat, Arxiu Municipal, Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres, caserna de la Policia Local, Casal de Jubilats i Centre Cívic de la Verneda. El contracte d'aquest servei s'ha adjudicat a l'empresa Elecnor S.A. per un import de 6.755,76 euros.

A més, s'ha adjudicat el servei de manteniment de l'ascensor inclinat del Parc del Castell per a aquest 2019 a l'empresa Ascensor Soler S.A. per uns imports de 7.841,60 euros per al canvi de peces i de 5.140 euros per al manteniment preventiu.

La Junta de Govern Local ha donat llum verd a demanar a la Diputació de Barcelona el recurs tècnic de Cartes de Serveis per rebre el suport en l'elaboració del catàleg de serveis municipals.

També s'ha aprovat sol·licitar a la Diputació de Barcelona el recurs econòmic finançament en l'àmbit de la Participació Ciutadana per finançar l'actuació Participació veïnal en la regeneració de la plaça de Fèlix Cardona per un import de 9.145,43 euros.

La Junta també va tirar endavant demanar a la Diputació de Barcelona un ajut de suport econòmic de 2.000 euros per a accions de promoció del Mercat Municipal i un altre de 10.000 euros per a comerç i fires. També es va demanar a la Diputació de Barcelona un recurs econòmic per a activitats esportives locals i un d'ajut econòmic per a activitats de l'àrea de Joventut. La Junta també va donar el vistiplau a diverses sol·licituds al Departament de Cultura de la Generalitat per a la Biblioteca La Cooperativa en concepte d'adquisició de novetats editorials en català o occità -6.000 euros- i d'adquisició de libres i diaria -6.000 euros-

La Junta també va donar llum ver al conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Malgrat de Mar per al finançament anual del Pla d'Actuació Municipal en Joventut, el qual suposa un ingrès de 5.310 euros per portar-lo a terme.