Cultura convoca el concurs infantil de dibuix de la festa major de Sant Nicolau

Última revisió 12-12-2019 10:50
14/10/2019

La Junta de Govern Local, formada per PSC i JXCatalunya-Malgrat ens Mou, va aprovar dijous les bases del concurs infantil de dibuix de la festa major de Sant Nicolau d'enguany.

El concurs està adreçat a alumnes de 1r i 2n de primària dels centres educatius de Malgrat de Mar. Segons les bases cada participant només pot presentar un treball. El dibuixos participants han mostrar la visió que tenen els alumnes sobre la Festa Major de Sant Nicolau, com ells la viuen i hi participen.

El veredicte del jurat i el lliurament de premis es realitzaran el 9 de novembre en un acte obert al públic al Centre Cívic. Els premis són entrades gratuïtes a espectacles infantils de la Festa Major de Sant Nicolau 2019. Tots els dibuixos finalistes s'exposaran a al Centre Cívic del 9 al 30 de novembre.

Altres acords de la Junta de Govern Local

La Junta també va acceptar la subvenció del Programa Complementari de Transicions Educatives per al curs 2019-2020 del Pla 'Xarxa de Governs Locals 2016-2019' de la Diputació de Barcelona. L'ajut és de 31.080,79 euros i permetran portar a terme d'una banda, Cursos de preparació per a l'accés a cicles formatius de grau mitjà i Cursos de preparació per a l'accés a cicles formatius de grau superior, i també Projectes de suport a les transicions educatives, que incloguin cursos, recursos educatius i accions d'orientació i acompanyament.

A més, es va modificar l'Oferta Pública d'Ocupació per a l'any 2019, quedant 1 vacant de caporal de policia i 2 d'agents de Policia. A més, es van aprovar les bases reguladores del procés de selecció d'un caporal de Policia Local, grup C2 amb un sou anual corresponent al grup C1, nivell 18, per concurs-oposició, torn de promoció interna i simultània convocatòria. També s'han aprovat les bases específiques reguladores del procés de selecció de 2 agents de Policia Local, grup C2 nivell 16, mitjançant oposició i torn obert.

La Junta va aprovar diversos convenis per cedir espais i equipaments esportius a diferents entitats del poble. Es va aprovar el conveni de cessió per part de l'Ajuntament de l'ús compartit del Camp Municipal d'Esports al Club Deportivo Malgrat per portar a terme la seva activitat per a la temporada 2019-2020. També va aprovar el conveni de cessió d'ús del Pavelló Municipal de l'avinguda de Tarragona i del gimnàs del Pavelló Germans Margall per a la temporada 2019-2020 al Club Patí Malgrat per portar a terme la seva activitat. Es va tirar endavant el conveni per a la cessió de l'ús de la sala de tennis taula del Pavelló Germans Margall per a la temporada 2019-2020 a l'entitat esportiva CTT Xarxa Malgrat. També es va donar llum verd al conveni de cessió d'ús del gimnàs del Pavelló Germans Margall per a la temporada 2019-2020 al MRT Cycling Malgrat per a realitzar els entrenaments. Es va cedir també al Club Judo Malgrat i al Club Tai Jitsu la sala del Pavelló Municipal de l'avinguda Tarragona. Per últim, es van cedir les pistes d'atletisme de Malgrat al Club d'Atletisme Malgrat per a realitzar els seus entrenaments de la temporada 2019-2020.