Amplien el pressupost del Casal Municipal d'Estiu per atendre els 14 infants amb necessitats especials que han demanat plaça

Última revisió 12-12-2019 10:51
28/05/2019

Els 14 infants amb necessitats d'atenció especial, que han fet inscripció al Casal Municipal d'Estiu per a aquest estiu, tindran plaça. La Junta de Govern Local, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest migdia una ampliació del pressupost per a la contractació de personal qualificat per atendre les nenes i els nens.

De les 14 sol·licituds, 7 ja estan incloses amb reforç de monitoratge, quedant 7 que necessiten disposar d'un monitor especialtizat. Per això, la junta ha tirat endavant una modificació que permet donar servei a tots els infants amb necessitats d'atenció especial que han sol·licitat la plaça.

S'ha aprovat una ampliació del pressupost, passant dels 18.150 euros previstos segons la contractació de l'any passat -que va cobrir l'atenció a 2 infants- als 38.390 euros.

Altres acords aprovats

La Junta també ha aprovat adjudicar a l'empresa Naono SL el subministrament de 23 parelles de gegants malgratencs en miniatura per un import de 920 euros, 40 euros per parella. També s'ha aprovat un preu públic de 40 euros per cada parella de gegants, ja que algunes entitats malgratenques fan servir aquestes parelle de gegants com a regal en les seves accions protocolàries.

També s'han aprovat 12 sol·licituds de teleassistència i una despesa de 20 euros per al pagament d'activitats esportives a una malgratenca dins el recurs econòmic beques esportives per prevenir el risc d'exckusió Esperona't de la Diputació de Barcelona. Les activitats de lleure són un instrument excel·lent d'integració social per a les persones i/o col·lectius en situació d'exclusió social.

A més, s'ha tirat envadant l'aprovació de la despesa de 411,36 euros en concepte de desplaçament al Museu de la Màgia de Sant Feliu de Guíxols que l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres farà el pròxim 19 de juny. També s'ha aprovat la quantitat de 6 euros com a preu per persona.

La junta també ha donat llum verd incoar un expedient administració per la resolució del contracte per al servei de manteniment a tot risc dels aparells elevadors de titularitat municipal -12 ascensors i un muntacàrregues- formalitzat entre l'empresa Citylift SA i l'Ajuntament per incompliment per part del contractista de l'obligació principal del contracte.