Adjudicades les obres per fer un aparcament al costat del nou espai polivalent

Última revisió 12-12-2019 10:51
19/02/2019

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha adjudicat aquest migdia les obres per fer un aparcament al costat de l'espai polivalent que es construeix actualment al terreny municipal, entre el carrer Josep Maria Folch i Torres i Camí del Pla.

Les obres costaran 41.665,19 euros i les portarà a terme l'empresa Obres i Paviment Brossa SA. L'aparcament, amb 3.300 metres quadrats, tindrà una capacitat per a 122 cotxes -amb 6 reserves per a persones minusvàlides- i 15 motocicletes. L'accés al pàrquing serà per l'avinguda del Carme i la sortida pel carrer del Camí del Pla. Les obres d'arranjament de l'aparcament duraran 1 mes aproximadament.

La Junta també ha contractat el servei de gestió de talleristes per a les activitats del Centre Cívic de gener a març d'enguany a l'empresa Incoop SCCL per un import d'11.122, escriptura creativa 25 euros i coaching 25 euros.

A més, s'ha adjudicat la parada número 6 del Mercat Municipal per a una activitat de Pasta Dolça per un preu de 1.345 euros . La durada d'aquesta concessió és fins el 20 de desembre de 2020.

També s'ha adjudicat a l'empresa IMTHE Tratamiento y Gestión Documental SL 1.166 hores de revisió i normalització de les bases de dades dels fons fotogràfics de l'arxu per a la seva digitalització per un import de 13.992 euros més IVA.

La Junta ha tirat endavant l'adjudicació dels serveis de seguiment de la gestió integrada de les plagues a les àrees verdes de Malgrat de Mar a l'empresa Mònica Bedòs Balsach. L'adjudicació té un import de 5.000 euros.

A més, s'ha adjudicat a l'empresa Audifilm Consulting SL el subministrament i implantació d'un nou mòdul del software Magda d'Audifilm per un import de 6.435 euros.

També s'ha donat llum verd a una despesa de 10.276,41 euros per a l'organtizació dels actes del Carnestoltes 2019.

La Junta ha aprovat l'adhesió de l'Ajuntament de Malgrat de Mar al conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Maresme l'Associació Europea per impulsar el projecte europeu Assist: networking anb action to tackle vulnerability together e el Maresme, en l'acció formativa adreçada a professionals del servei d'atenció domiciliària, traballadors/es familiars.