Malgrat, Vila Florida

 

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través de la planta amb flor, arbrat i espais verds.

Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

vilesflorides.cat/malgrat-de-mar/

Malgrat de Mar va adherir-s’hi l’any 2016 obtenint 3 Flors d’Honor un cop valorada per un jurat expert. Durant l’any 2017, la valoració realitzada, novament amb la visita del jurat, va permetre l’obtenció de 4 Flors d’Honor, honor que mantenim actualment. Amb aquest premi creiem que es reconeix el compromís del nostre poble a favor d’un desenvolupament equilibrat i sostenible i el treball permanent de creativitat i exigència de l’equip d’espais verds per crear i desenvolupar l’actual model de gestió més sostenible i saludable per a tothom.

En el darrer acte d’entrega de flors d’honor, realitzat el 17 de setembre de 2021 a Cabrera de Mar, el jurat va revalidar les 4 flors d’honor. Tanmateix  se’ns va atorgar una distinció, per primer cop, amb una menció sobre la biodiversitat al nostre poble. Aquesta menció vol ser un reconeixement a la trajectòria del nostre servei en els treballs per la millora, l’augment i la promoció de la biodiversitat, tant de fauna com de flora autòctons, en els espais verds de Malgrat de Mar.

Podeu consultar la memòria que oferim al jurat que ens visita bianualment AQUÍ.

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 21-09-2021 14:47