Els alumnes de 3r d'ESO del Fonlladosa presenten la vuitena campanya de donació de sang de l'escola

Última revisió 28-11-2023 12:22
28/11/2023

Alumnes de 3r d'ESO de les Escoles Fonlladosa han presentat aquest matí la campanya de donació de sang que preparen per als dies 4 i 5 de desembre. És la vuitena edició de la campanya que preparen alumnes del centre. Una de les novetats d'enguany és que faran el sorteig d'una panera entre els donants. L'alcaldessa, Sònia Viñolas, i alguns regidors del govern municipal i de l'oposició han assistit a la presentació que ha tingut lloc a la sala de plens del consistori. 
 

La donació enguany es farà els dies 4 i 5 de desembre de 9 h a 13 h i de 16 h a 21 h amb cita prèvia. Els requisits per ser donant és pesar més de 50 quilos, tenir entre 18 i 70 anys, no estar embarassada i no cal anar en dejú. Per donar sang ha d'haver passat un mínim de dos mesos entre donació i donació, no patir ni haver patit cap malaltia transmesa per la sang, es pot fer encara que s'hagi patit hepatitis abans dels dotze anys, encara que es tingui el colesterol alt i encara que es prengui alguns dels medicaments més freqüents. 

Enguany els alumnes de 3r d'ESO oferiran un servei d'acollida per a mainada petita i també faran el sorteig d'una panera entre els donants. 

Imatge de la presentació de la campanya
Imatge de la presentació de la campanya de la donació de sang. Foto: AjMalgrat.