211.000 espectadors van veure anit el documental de Fèlix Cardona a TV3

Última revisió 03-05-2023 13:55
03/05/2023

El programa de TV3 "Sense ficció", amb l'emissió del documental "Rere la pista del Capità Cardona", va tenir una quota del 10,6% i 211.000 espectadors anit i va ser el cinquè programa més vist d'ahir. El documental sobre l'explorador malgratenc Fèlix Cardona  és una producció de PeMÓN Films juntament amb TV3 i l'Ajuntament de Malgrat de Mar.

Segons informació publicada avui per TV3, la cadena pública catalana va tornar a ser líder d'audiència amb una quota de l'11,8%. Els tres programes més vistos del dia van ser de TV3 i líders de les seves respectives franges d'emissió. Van destacar els telenotícies, el "Cuines", el "Sense ficció", el "Com si fos ahir" i l"Està passant".

El documental "Rere la pista del capità Cardona" va ser rodat a Catalunya i Veneçuela el 2019 i segueix la pista de Cardona per mostrar com la seva petjada ha sobreviscut en els territoris on va explorar. Està dirigit per la periodista Melissa Silva Franco i és un viatge des de Catalunya fins a Veneçuela per explicar la vida de Fèlix Cardona, relacionant-la amb els indígenes de la zona que han conservat el cognom Cardona.

El documental viatja al mateix escenari de les desconegudes aventures que va protagonitzar Cardona durant els quaranta anys que va viure a l'Orinoco. L'audiovisual compta amb el testimoni d'un els fills de Cardona, Heinz.

 

Pots veure el documental sobre Fèlix Cardona aquí.

Imatge del documental.
Imatge del documental amb el Cap del Servei d'Arxiu Municipal, Josep Maria Crosas. Foto: TV3.