Nova edició del Malgrat Outlet, l'1 de març a les Peixateries Velles

Última revisió 22-02-2024 14:19
22/02/2024

La Regidoria de Comerç organitza una nova edició del Malgrat Outlet, que tindrà lloc el pròxim divendres 1 de març. Serà a partir de les 16 h i fins a les 20 h a les Peixateries Velles. La fira d'articles rebaixats de fora de temporada d'hivern, organitzada conjuntament amb l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, comptarà amb la presència d'una dotzena de parades de comerços i empreses locals. 

La fira tindrà música ambient a càrrec d'un DJ i a les 17 h es farà una activitat per a la mainada amb un Pintacares a càrrec de les dues entitats de patinatge de Malgrat, l'Associació de Patinatge Artístic (APA) i el Club Esportiu Malgratenc (CEMPA). 

Durant la celebració de l'Outlet, l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar donarà a conèixer el nom de la persona guanyadora del seu Sorteig d'Hivern. 

Malgrat Outlet tornarà a oferir descomptes en articles de la temporada d'hivern com són roba d'home, dona i infants, així com de sabates, bosses, i altres complements de diversos comerços del poble.