Ple ordinari del mes d'abril, aquest dijous

Última revisió 04-04-2022 14:52
04/04/2022

El ple de l'Ajuntament celebrarà dijous dia 7 a les 19 h la sessió ordinària d'aquest mes d'abril. La sessió serà presencial, però sense públic i es podrà seguir en directe pel canal de YouTube i el de Twitter de l'Ajuntament. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin formular preguntes al ple de la corporació ho poden fer a través del correu participacio@ajmalgrat.cat fins al dijous a les 14 h.

L'ordre de la sessió plenària és la següent:

1. Lectura i aprovació, si escau de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de data 10 de març de 2022.

2. Aprovar provisionalment la “Modificació puntual del POUM per qualificar d’equipament d’allotjament dotacional la parcel·la municipal situada al carrer Roger de Flor cantonada amb avinguda Verge de Montserrat”.

3. Aprovar inicialment la “Modificació puntual del POUM per alteració de les tipologies d’usos admesos en les qualificacions de la zona industrial del polígon de Can Patalina i del sector “Zona Industrial Nord” (PP8).

4. Aprovar inicialment les bases Generals de les subvencions que atorga l'Ajuntament i el seu annex, referent a les específiques de les Àrees de Serveis Personals i Qualitat de vida.

5.  Aprovar inicialment les bases reguladores per la concessió d’ajuts en forma de beques individuals al transport públic als joves que cursen ensenyaments d’educació post obligatòria.

6. Sol·licitar la condició de municipi turístic per a Malgrat de Mar, als efectes d’horaris comercials.

7. Informar favorablement a la sol·licitud de l’Associació de Taxistes de Malgrat de Mar d’increment de tarifes

8. Moció presentada per JuntsxCat Malgrat ens Mou relativa a refermar el compromís de l’Ajuntament de Malgrat envers la llengua catalana com a element clau de la identitat catalana i per a la cohesió social de la població.

9. Moció presentada pels GPM’s d’ERC i de la CUP per donar suport al dret d’autodeterminació del poble Sahrauí.

10. Resolucions dictades per l’Alcaldia de la  570/2022 a la 1000/2022.

11.- Precs i preguntes.

Sala de plens
Imatge d'arxiu de la sala de plens. Foto: AjMalgrat.