Biblioteca La Cooperativa


Hivern (Del 16 de setembre al 14 de juny)
Matins: dimarts, dijous i dissabte de 10h a 13 h
Tardes: de dilluns a divendres de 15:30h a 20h

Estiu (Del 15 de juny al 15 de setembre)
Matins: dijous de 10h a 13h
Tardes: de dilluns a divendres de 15'30h a 20:30h

 

 

 

 

 

COM SERÀ LA REOBERTURA DE LES BIBLIOTEQUES?   

En aquests moments s’està treballant perquè les biblioteques puguin obrir al més aviat posible, sempre garantint la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa.

Quan la biblioteca obri, rebràs un correu electrònic informant-te de la reobertura, sempre que tinguis seleccionada d’opció de rebre informació de la biblioteca. Si no és el cas, recorda consultar el web o els perfils a les xarxes socials. Confirma que la  biblioteca està oberta abans d'anar-hi.

Què podràs fer a les biblioteques en la fase 1?

  • Agafar documents en préstec i retornar-los: com que no podràs accedir a la col·lecció, et recomanem que demanis abans els teus documents per correu electrònic o per telèfon a la biblioteca, així quan hi vagis ja el tindràs preparat perquè te l’emportis.
  • Demanar informació bibliogràfica: preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics.

En aquesta fase, no pots tenir accés a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc podràs utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Per a la seguretat de tots, és obligatori que vinguis amb mascareta.

Renovació de la data de de retorn de documents i reserves

Mentre les biblioteques no obrin, no et preocupis per retornar els documents que ara tens en préstec, s’ha allargat el termini fins al 31 de juliol. Així mateix, si tenies documents reservats tens temps de recollir-los fins al 22 de juny.

Recorda que, mentrestant, pots accedir a un munt de serveis virtuals que t’ofereixen, com la plataforma de préstec de documents electrònics d'eBiblio Catalunya, així com dels continguts digitals de la Biblioteca Virtual.

 

 

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 19-05-2020 08:08