Malgrat, Palafolls, Tordera, Blanes, Lloret de Mar i Tossa reclamen celeritat per afrontar els danys del Glòria

Última revisió 27-02-2020 11:05
27/02/2020

Els alcaldes de Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar i Tordera i els primers tinents d’alcalde de Malgrat i Palafolls van demanar ahir durant una roda de premsa actuacions i celeritat a les administracions de l’Estat i la Generalitat per fer front a les conseqüències del temporal Glòria.

Els representants polítics dels sis municipis de la Costa Brava Sud i l’Alt Maresme van ser crítics amb els representants de l’ACA davant aquest temporal que ha deixat molt malmeses diferents infraestructures. Cadascun d’ells van explicar les afectacions que han patit el seus municipis i han fet una crida a la unitat per reclamar celeritat a les administracions superiors per poder reparar els danys ocasionats pel Glòria.

Els alcaldes van destacar que el temporal Glòria ha provocat problemes molt greus en les infraestructures i serveis que afecten en el conjunt del territori a uns 130 mil residents i més de 2 milions de turistes que vistent la zona anualment.

El primer tinent d’alcalde i portaveu del govern de Malgrat de Mar, Jofre Serret, va demanar celeritat en la reconstrucció dels dos ponts que passen pel riu Tordera i que les administracions estiguin a l’alçada dels ciutadans. Segons Jofre Serret, unes 2.000 persones fan servir cada dia el servei d'autobús entre Blanes i Malgrat de Mar. Una xifra que es veurà incrementada durant els mesos d’estiu amb l’arribada de turistes. Segons ell, és inadmissible que les obres s’allarguin més de 10 mesos.

Roda premsa alcaldes anys temporal Glòria
Roda premsa alcaldes anys temporal Glòria