Subvencions en espècie per a la millora del paisatge urbà

L’objecte d’aquesta subvenció és el repintat de la planta baixa de façanes d’edificis amb ús residencial o comercial que hagin sofert pintades fruit de bretolades, incloses les persianes.

Òrgan administratiu responsable: Àrea de Qualitat de Vida

Qui ho pot demanar

Els requisits de les persones sol·licitants són:

  • Que l’edifici pel qual se sol·licita l’actuació estigui ubicat en el terme municipal de Malgrat i hagi patit pintades fruit de bretolades, les conegudes habitualment com a tagging.
  • Que la persona sol·licitant en sigui la propietària o acrediti disposar del permís escrit i exprés de la propietat per tal de poder realitzar l’actuació. 
  • Que la façana presenti les condicions adients per poder procedir a un repintat sense necessitat d’actuacions prèvies de paleteria.
  • Les persones sol·licitants han de ser persones físiques o persones jurídiques, restant exclosos d’aquestes subvencions els grans tenidors tal com estan descrits al Decret llei 17/2019, de 23 de desembre, de mesures urgents per a millorar l’accés a l’habitatge;

Quan es dóna resposta?

Màxim de 3 mesos.

Sentit del silenci administratiu : Denegatori

Documentació necessària?

 Sol·licitud

 Còpia de les escriptures o contracte de lloguer

 Autorització de la propietat en cas que no en sigui el sol·licitant

 Declaració de conformitat respecte dels colors amb què es pintarà, sobre la no reclamació de responsabilitats per desperfectes i de reconeixement de l'estat de la façana

Quan es pot demanar?

Entre el 10 i el 28 de juny


Canals de tramitació

Cal demanar cita prèvia aquíPresencialmentOficina d'atenció a l'usuari (OAC)Carrer Carme, 3008380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
TelemàticamentEmplenar el formulari. Iniciar el tràmit per internet

ÀMBITS TEMÀTICS

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-07-2021 09:27