Formació sobre estratègies digitals i xarxes socials per al teixit empresarial de la restauració i l'alimentació

Última revisió 18-03-2022 13:09
18/03/2022

L’Àrea d’Ocupació, Formació i Empresa posa en marxa aquest final de març la segona formació per impulsar la transformació digital del teixit empresarial de la restauració i l’alimentació dins del Programa Treball, Talent i Tecnologia. La formació “Estratègies de presència digital i xarxes socials” serà presencial i online i es portarà a terme en tres sessions els dies 25 i 28 de març i 1 d'abril. Les inscripcions són obertes. 

Els ajuntaments de Malgrat de Mar i Calella van engegar de manera conjunta al juliol de l’any passat el Programa Treball, Talent i Tecnologia per impulsar un projecte de formació i assessorament digital per a empreses de restauració i alimentació. El 17 de novembre es va presentar a Calella la diagnosi del sector i es van exposar les propostes d'acompanyament tècnic i formatiu al teixit empresarial. Posteriorment, i a través d’una enquesta, les empreses de restauració i alimentació de Calella i Malgrat de Mar han triat les formacions.

La segona formació que ara s'engegarà, Estratègies de presència digital i xarxes socials: Google My Business, NAP i WhatsApp Business, combinarà les classes online i les presencials.  El 25 de març la sessió serà online de 17 h a 19 h i serà en directe encara que s'oferirà l'opció de consultar-la posteriorment. El 28 de març serà presencial a l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres de 16:30 h a 19:30 h i la tercera i última, serà l'1 d'abril de 16:30 h a 19 h i serà en directe amb opció a consultar-la després.

Les empreses de restauració i alimentació de Malgrat de Mar i Calella que estiguin interessades en aquestes accions formatives, poden contactar amb l'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa, mitjançant un correu electrònic a inserciolaboral@ajmalgrat.cat o un whatsapp a 666 323 391, en el qual es faci constar el nom de l'empresa, el nom i cognoms de la persona que farà la formació, un telèfon i un correu electrònic de contacte.

Dilluns d'aquesta setmana, va finalitzar l'altra acció formativa que ha posat en marxa l'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa, Eines de comunicació digital: edició de vídeos i imatges i en la qual han participat 11 persones de 13 negocis de restauració i alimentació. Els participants han valorat amb una mitja de 4,9 sobre 5 aquesta formació. 

 

 

 

Notícies relacionades:

Es posen en marxa formacions per a la transformació digital del teixit empresarial de la restauració i l'alimentació

Presentació de la diagnosi i propostes tècniques del projecte TTT, demà a Calellaï??

Calella i Malgrat presenten 19 propostes per ajudar el sector de l'alimentació en la seva digitalització

Malgrat i Calella s'uneixen per ajudar les empreses agrícoles, d'alimentació i restauració en la transició digital

Es posa en marxa el programa per impulsar la transició digital d'empreses d'alimentació i restauració