El CD Malgrat i el CE Olimpic Malgrat oficialitzen la unió dels dos clubs de futbol

Última revisió 14-02-2024 14:20
14/02/2024

Els clubs de futbol CD Malgrat i el CE Olímpic Malgrat han oficialitzat avui la unió de les dues entitats en una única entitat esportiva. Els presidents dels dos clubs César Randos i Josep Maria Canadell s'han reunit aquest matí amb l'alcaldessa Sònia Viñolas i el regidor d'Esports, Miquel Àngel Ruiz.

La setmana passada els dos clubs van emetre un comunicat conjunt per anunciar la voluntat d'unir esforços i "fer un club més gran anant tots a una i amb el mateix objectiu". "Ho fem amb molta il·lusió i moltíssimes ganes, sempre tenint en compte i sent prioritat aquest esport i la il·lusió de tots els nens i nenes que ho vulguin practicar", afirmen els dos clubs en l'escrit conjunt. 

Avui han volgut oficialitzar l'anunci i s'han reunit amb l'alcaldessa i el regidor d'Esports. Les dues entitats ara treballen decidir quin serà el nom del club que sorgeixi de la fusió i també quins seran els colors de les seves equipacions. 

 

 

Notícies relacionades:

El CD Malgrat i el CE Olimpic Malgrat s'uneixen

Imatge de família.
Imatge de la reunió d'aquest matí. D'esquerra a dreta, Josep Maria Canadell, Sònia Viñolas, Miquel Àngel Ruiz i César Randos. Foto: AjMalgrat.