Ple ordinari del mes d'agost, aquest dijous

Última revisió 11-08-2020 09:53
11/08/2020

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebra aquest dijous a les 19 h el ple ordinari corresponent al mes d'agost. El ple se celebrarà a la sala de plens de l'Ajuntament, però per garantir les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19 no hi haurà públic. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin formular una pregunta al ple de la corporació ho poden fer a través del correu participacio@ajmalgrat.cat fins dimecres a les 20 h. La sessió es podrà seguir en directe pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Malgrat de Mar i a través d'Ona Malgrat  al 107.4 FM.

Els punts que es debatran són els següents

1. Lectura i aprovació, si escau de l’acta de les sessió anterior celebrada el 16 de juliol 2020.

2. Acceptar la donació efectuada per part de la cooperativa de consumidors de Malgrat de Mar, S. Coop. C.L. “La Malgratenca”. 

3.- Aprovar inicialment les bases reguladores específiques de la concessió de subvencions en espècie, per a l’arranjament d’habitatges per a persones grans per l'exercici 2020. 

4.- Aprovar les bases reguladores per a sol·licitar subvencions que estiguin relacionades amb les línies i àmbits de treball de: Igualtat i Dona, Solidaritat i Cooperació Internacional i Joventut.

5.- Donar compte informe intervenció relatiu al compliment de l’article 4.3 de la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de  modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la que s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.

6.- Dació compte resolucions dictades per l’Alcaldia 1707 a 2054/2020.

7.- Disposicions, acords i resolucions d’especial interès pel Consistori.

8.- Moció del grup Municipal ERC  en contra de la revocació dels drets penitenciaris de les preses i presos polítics, en suport de les persones represaliades i en defensa de l'Amnistia de totes elles.

9.- Moció del grup Municipal d’ERC de denúncia de l’espionatge polític i per demanar aclarir els fets del “Catalangate” presentada pel GPM ERC.

10. Precs i preguntes