Tres restaurants locals participen en les Jornades Gastronòmiques del Peix i el Marisc del Maresme

Última revisió 14-01-2020 14:25
17/06/2013

Els restaurants Ca la Cèlia, La Torreta i Bei Pepe participen en les Jornades Gastronòmiques del Peix i el Marisc del Maresme, que se celebren fins el 17 de juliol. Aquesta mostra gastronòmica, en la que hi participen una seixantena de restaurants de 15 municipis de la comarca, promouen una oferta basada en el producte de proximitat i en l'habilitat professional dels cuiners i cuineres que han preparat plats per a tots els gustos, des dels més tradicionals als més innovadors.

L'edició 2013 de les jornades gastronòmiques del Peix i el Marisc han implicat a restaurants d'Arenys de Mar, Argentona, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, El Masnou, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar.
><br> Per tal de promocionar aquesta cita gastronòmica que vincula, encara més, la comarca al seu vessant mariner, el Consorci de Turisme i el Consell Comarcal han editat un fulletó que recull les diferents ofertes gastronòmiques que ofereix cada restaurant, així com una proposta de llocs emblemàtics de cada municipi per visitar. A més, s'identifiquen amb la imatge corporativa els restaurants distingits amb el diploma "productes de la terra" pel seu compromís amb els productes Km 0, o de proximitat. També s'hi incorporen 8 receptes culinàries elaborades pels restaurants: El Hogar Gallego (Calella), Restaurant-bar Rustik (Mataró), Ca la Cèlia (Malgrat de Mar), Diagonal (Pineda de Mar), 6Q (Canet de Mar), La Lluna (Canet de Mar), La Toscana (Arenys de Mar) i els alumnes de cuia de l'Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.
><br>
><br>
><br>Per a més informació: Jornades Gastronòmiques del Peix i el Marisc del Maresme
><br>