El malgratenc Jaume Turró Andersen, campió d'Espanya de Gelateria

Última revisió 14-01-2020 15:37
16/11/2012

El pastisser malgratenc Jaume Turró Andersen ha guanyat el Campionat d'Espanya de Gelateria 2012,que es va celebrar a Alacant la setmana passada. Turró ha aconseguit el primer premi amb l'elaboració d'un pastís de crema de vainilla de Tahití amb xocolata blanca maridat amb vi dolç i un sorbet de maduixa amb pell de taronja i pebre rosa maridat amb Cointreau.

El jurat, format per especialistes del món del gelat i gastronòmic, ha destacat el treball de Turró d'entre un total d'una dotzena d'obres realitzades pels diferents gelaters participants, procedents de diferents llocs de l'Estat. Durant el certamen, Jaume Turró ha hagut d'elaborar quatre cubetes de diferents sabors, tres pastissos iguals amb una combinació dels sabors.

Jaume Turró se sent satisfet pel premi assolit i ha explicat que es tracta del reconeixement a la feina realitzada al llarg dels anys. Aquesta ha estat la segona vegada que el gelater es presentava al campionat. Turró treballa en el món de la gelateria des de fa 25 anys i és propietari de diversos locals d'elaboració i venda de gelats i pastissos, tots ells amb seu a Malgrat de Mar. El gelater té previst exposar en un d'aquest establiments una mostra del pastís guanyador del Campionat d'Espanya de Gelateria i oferirà un tast.