Dos restaurants malgratencs participen a les Jornades Gastronòmiques del Pèsol, que promociona el Consell Comarcal

Última revisió 14-01-2020 14:26
27/03/2013

Els restaurants Polígon i Sis-b participen en les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme. A la mostra d'enguany hi participen 18 municipis i 105 restaurants de la comarca del Maresme. Aquestes jornades són una iniciativa del Consorci de Promoció Turística del Consell Comarcal del Maresme. Les jornades són fins el 30 d'abril.

El restaurant-bar Polígon ofereix el plat mandonguilles de l'àvia amb sípia i pèsols de Can Vila. Aquest plat es pot degustar entre setmana com a opció dins el menú diari de 10 euros i també en els esmorzars de dilluns a dissabte. El restaurant-bar Sis-b ofereix un plat de pèsols del Maresme amb sípia, botifarra i oli de pinyons. Aquest plat només s'ofereix al menú dels dissabtes, diumenges i festius i durant la setmana, dins de la carta a un preu de 9 euros.
><br> Tota la informació de les Jornades Gastonòmiques del Pèsol del Maresme es pot trobar a l'opuscle editat pel Consorci de Turisme i pel Consell Comarcal, a través del projecte Productes de la Terra Maresme. 9.000 exemplars que es poden trobar a les oficines municipals dels ajuntaments participants, als establiments, al Consell Comarcal i a les oficines del Consorci de Turisme. L'opuscle recull l'àmplia i variada oferta de menús i plats de pèsol que ofereixen els establiments de restauració i es relacionen els productors locals de pèsols del Maresme.
><br> L'opuscle també ofereix diverses receptes de cuina facilitades pels restaurants Sant Pau de Sant Pol de Mar, Masia Cal Nano de Tordera, Baladia Restauració d'Argentona, La Teca plats cuinats d'Argentona, Bar-Restaurant Sis-b de Malgrat de Mar, l'Escola de Restauració del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Botavara de Vilassar de Mar, Restaurant de l'Hotel Gran Sol de Sant Pol de Mar i Restaurant 6Q de Canet de Mar. A l'opuscle també apareix la Cooperativa Agrícola Progrés Garbí de Malgrat com a productora de pèsol del Maresme.
><br>
><br>Per a més informació: Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Pèsol del Maresme
><br>