Convoquen el III Concurs de Receptes de la Cuina del Peix

Última revisió 14-01-2020 16:01
11/06/2008

El programa de Ràdio Malgrat "Cuinateràpia" ha convocat el III Concurs de Receptes de la Cuina del Peix. Fins a final de juny, es poden presentar les receptes i el proper 12 de juliol, dins la programació del Mercat del Mar, es farà públic el nom del guanyador. El premi seran vals de compra de l'Associació de Comerciants de Malgrat Centre.

Les receptes es poden presentar en un sobre tancat a l'emissora municipal o bé a l'Ajuntament, o també per correu (Ràdio Malgrat carrer d'Hug Descolomer, 14) o per correu electrònic (radiomalgrat@ajmalgrat.cat).

Les bases del concurs són les següents:
-cal que sigui una recepta original i inèdita, a on evidentment, el peix sigui el protagonista
-es pot concursar a partir dels 16 anys i cada participant pot presentar un màxim de dues receptes
-la recepta s'haurà de presentar escrita a màquina o a ordinador
-el termini de presentació serà el dia 30 de juny
-en el cas de presentar la recepta personalment o bé per correu postal: cal fer constar a darrera de la recepta el nom, cognoms, adreça i telèfon de contacte i posar-la dins un sobre tancat, en el qual ha de constar a la part de davant Concurs de la recpeta de la Cuina del Peix i l'adreça de la ràdio i a darrera del sobre, un pseudònim
-en el cas de presentar la recepta per correu electrònic: cal que la recepta estigui en un document Word adjunt al missatge i les dades personal cal posar-les en el missatge (nom i cognoms, adreça i telèfon de contacte). També cal indicar en l'apartat d'assumpte del missatge que es tracta del concurs de la recepta de la Cuina del Peix i un pseudònim

El nom del guanyador es farà públic el dissabte 12 de juliol durant la celebració Mercat del Mar. El jurat estarà format per persones enteses en l'art culinari, en restauració, així com representatns de la Regidoria de Comerç i Turisme i de l'associació de Malgrat Centre. El veredicte del jurat serà inapel·lable i les receptes es podran fer públiques.