Cap de Setmana

Última revisió 14-01-2020 16:14
18/08/2006

Divendres 19 d'agost
*A 2/4 de 9 del vespre a la Biblioteca La Cooperativa Contes per a adults amb "El sexe no beneït" a càrrec d'Albert Estendre. Entrada gratuïta. Organitza: La Biblioteca La Cooperativa.

Dissabte 20 d'agost
*A dos quarts de deu de la nit al parc de can Campassol (en cas de pluja es farà al pavelló Germans Margall) Sopar Solidari amb els nens i nenes sahrauis i les famílies que els han acollit durant la seva estada. Organitza: Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara.

Diumenge 20 d'agost
*A dos quarts de sis del matí i fins les deu a la zona de la platja de davant de la Plaça Rodona del passeig Concurs Infantil de Pesca. Organitza: Associació de Pescadors Esportius de Malgrat de Mar.
*A les nou del matí a les pistes municipals de petanca del Club Petanca Malgrat de Mar Torneig del Turista. Organitza: Club Petanca Malgrat de Mar.
*A dos quarts de vuit del vespre a la Plaça Rodona del passeig Desfilada dels Gossos de la gossera de Malgrat. també hi haurà un concurs caní obert a tots els gossos de Malgrat. Organitza: Amics dels Animals de Malgrat amb el suport de la Regidoria de Sanitat.
*A les nou del vespre a la plaça Anselm Clavé Ballada d'Estiu a càrrec de la cobla Premià. Organitza: Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina.