Finalitza la campanya per fomentar l'ús de la deixalleria

Última revisió 14-01-2020 16:03
26/03/2008

La Regidoria de Medi Ambient recorda que aquest mes de març finalitza la campanya per fomentar l'ús de la deixalleria i que a partir del proper abril es podrà portar a l'Ajuntament la butlleta amb cinc segells com a mínim -en dos dels viatges calia portar oli vegetal. La butlleta també ha d'incloure totes les dades de la família perquè l'Ajuntament es posi en contacte i li faci arribar l'obsequi.

La iniciativa consistia a recollir una butlleta, omplir les dades personals i durant un any realitzar, com a mínim, cinc viatges a la deixalleria per portar diferents tipus de residus. Aquests viatges havien de fer-se en mesos diferents. En dos d'aquests viatges, calia portar oli vegetal -que és el que fem servir per cuinar. Cada vegada que es portaven residus a la deixalleria es posava un segell en el mes corresponent de la butlleta.

L'objectiu de la Regidoria de Medi Ambient era promoure l'ús de la deixalleria i evitar que es deixin trastos al carrer o que es llencin residus reciclables o perillosos barrejats amb les escombraries de rebuig.