Joventut posa en marxa aules d'estudi a la biblioteca, que funcionaran de nit i els caps de setmana

Última revisió 14-01-2020 15:57
22/04/2009

La Regidoria de Joventut posarà en marxa el proper dimarts 26 de maig un servei d'aules d'estudi a la Biblioteca La Cooperativa.

Amb l'objectiu de donar resposta a la necessitat d'alguns joves de trobar un espai per estudiar amb tranquil·litat, on poder desenvolupar tasques acadèmiques fora de l'horari lectiu i en període d'exàmens, es crearan sales per a l'estudi individual amb zona Wi-fi i accés a la consulta de llibres.

Els objectius de la regidoria per posar en marxa aquesta iniciativa són crear un servei de qualitat, adaptat a les necessitats dels joves i de les joves de Malgrat, adequar les dependències de la biblioteca fora del seu horari habitual com a punt d'estudi fora també de l'horari lectiu i crear un punt d'estudi amb tots els recursos necessaris.
Aquestes aules d'estudi estan dirigides a joves d'entre 17 i 35 anys. Els horaris seran de dimarts a divendres de 20.30 a 24.00 h i dissabtes i diumenges de 18.00 a 21.30 h. Aquest servei d'Aules d'Estudi restarà obert fins el proper 12 de juny, ja que és quan els estudiants finalitzen el període d'exàmens.

El regidor de Joventut, Jordi Romero, ha explicat que amb la creació d'aquest servei d'aules d'estudi es dóna resposta a una de les demandes fetes pels joves al Pla Local de Joventut. "Estem fent, a més, un pas per adequar un espai públic a les necessitats del jovent, en un intent d'apropar-nos a les seves necessitats", ha afegit el regidor. Jordi Romero també ha comentat que "des de la regidoria s'espera que que aquesta iniciativa tingui una bona acollida per part dels joves estudiants durant aquesta època d'exàmens per intentar que aquesta acció tingui una continuïtat en properes ocasions".