Nova reunió de seguiment del projecte del barri del Castell

Última revisió 14-01-2020 15:49
10/11/2009

El comitè d'avaluació i seguiment del projecte d'Intervenció Integral del barri del Castell s'ha reunit aquest matí per segon cop. La trobada ha servit per repassar totes les actuacions que s'han fet i les que estan en marxa.

A la reunió del comitè d'avaluació i seguiment hi ha assitit l'alcaldessa, Conxita Campoy; el director dels serveis territorials de Barcelona del Departament de Governació i Administracions Públiques, Joan Rabasseda; la subdirectora general d'Arquitectura del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Maria Jesús Mier; el Cap de l'Oficina de Gestió del Programa de Barris del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Ramon Botey, a més, de veïns del Castell i la Verneda, regidors del govern municipal i tècnics.

Durant la reunió s'ha parlat de l'estat actual de les diferents accions que formen part del projecte d'Intervenció Integral com el carrer d'Hug Descolomer, la plaça entre els carrers de Ponent i de l'Alcalde Pedani, el futur centre cívic, les obres de l'ascensor inclinat, la millora del carrer Lleida i la resta de carrers transversals, entre altres.