Ple ordinari de febrer, aquest dijous

Última revisió 14-01-2020 15:47
08/02/2010

El ple de l'Ajuntament celebra dijous 11 a les 19 h la sessió ordinària del mes de febrer.

L'acta del ple és la següent:

1r.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada del dia 14 de gener de 2010.

2n.- Adjudicació definitiva de la gestió del servei públic de neteja viària al municipi.

3r.- Resolució d'al·legacions i aprovació definitiva de la memòria justificativa i la forma de gestió de les activitats de promoció i foment del turisme i el comerç al municipi a través d'una societat mercantil amb capital social íntegrament públic, així com dels seus Estatuts.

4t.-Nomenament de representants polítics en la Comissió negociadora del pacte de condicions dels funcionaris i el conveni col·lectiu del personal laboral de l'ajuntament de Malgrat de Mar.

5è.- Aprovació de les bases reguladores de les subvencions atorgables per l'Ajuntament per a l'exercici 2010.

6è.- Aprovació de les bases i convocatòria per a la concessió d'ajuts per a realitzar obres de rehabilitació i millora en edificis d'ús residencial i en habitatges individuals situats dins l'àmbit inclòs en el projecte d'intervenció integral del barri del castell.

7è.-Adhesió al conveni marc de col·laboració entre el Departament de Governació i Administracions Públiques(en nom de l'Administració de la Generalitat), el Consorci Localret, l'ajuntament de Barcelona i el Consorci Administració Oberta Electrònica de Catalunya per a l'impuls i el desenvolupament de la interoperabilitat dels sistemes d'informació de les administracions catalanes.

8è.- Aprovació inicial de la modificació puntual del POUM per la implantació d'un ús comercial en el sector delimitat pels carrers Joan Benimelli, Josep Planagumà, Badalona i Passatge de Montserrat Rossell i Parellada, proposada pels propietaris i MERCADONA.

9è.- Aprovació definitiva del text refós del Pla Especial dels equipaments de Can Serra

10è.- Aprovació definitiva del Pla Especial de la piscina municipal.

11è.- Donar conformitat al Pla d'Acció per l'energia sostenible a Malgrat de Mar.

12è.- Moció conjunta dels GPM d'ICV-EUiA, PSC, PPC, ERC i CiU en solidaritat amb el poble haitià i per demanar la cancel·lació del deute extern d'Haití amb l'estat espanyol

13è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2842/09 a la 175/2010.

14è.- Precs i preguntes

Documents adjunts