Ple ordinari d'octubre, aquest dijous

Última revisió 14-01-2020 15:42
04/10/2010

El ple de l'Ajuntament celebra aquest dijous 7 d'octubre a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes.

1er.- Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 2 de setembre de 2010.

2on.-Sol·licitud de bonificació de l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres que formula Esport i Salut Malgrat SL, en relació amb el complex esportiu que construeix a l'Av. Ragull i Vilaró, del que és concessionària.

3er.-Informe favorable al ?Projecte de restitució mediambiental del delta del riu Tordera (tram I) ? actualitzat -, redactat per TADEC, SL.

4rt.- Sol·licitud a l'Agència Catalana de l'Aigua d'autorització per la cobertura de la canalització de la riera en el tram situat entre el pont del c/Riera i el pont del c/ Passada.

5è.- Aprovar la revisió del ?Pla municipal de prevenció d'incendis forestals de Malgrat de Mar 2010 ? 2013?, redactat per l'Oficina Tècnica de Prevenció Municipal d'Incendis Forestals de la Diputació de Barcelona.

6è.- Moció del GPM CiU per instar la millora de la imatge, enjardinament i entorn d'una de les principals entrades de Malgrat des la Nacional II per l'avinguda Costa Brava.

7è.- Moció del GPM d'ERC per destinar una partida pressupostària per dur a terme una redistribució de les dependències de la Casa Consistorial.

8è.- Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2089 a la 2249 /2010.

9è.- Precs i preguntes