Ple ordinari de novembre, aquest dijous

Última revisió 14-01-2020 15:42
02/11/2010

El ple de l'Ajuntament celebra aquest dijous 4 de novembre a les set del vespre la sessió ordinària d'aquest mes.

L'ordre del dia de la convocatòria del ple d'aquest mes és el següent:

1.-Aprovació de l'acta de la sessió celebrada el dia 7 d'octubre de 2010.

2.-Modificació pressupostària de concessió de crèdit extraordinari i suplement de crèdit a finançar amb baixes per anul·lacions de crèdit i amn majors ingressos.

3.-Concertació d'operacions de crèdit en la modalitat de prèstec a llarg termini per un import total de 4.250.000 ? per finançar inversions diverses.

4.-Finalització de l'encomana de gestió en el Consell Comarcal del Maresme i modificació del contracte administratiu de gestió del servei públic de recollida domiciliària de residus municipals i comercials en el municipi de Malgrat de Mar, neteja i manteniment de contenidors i transport i descàrrega a la Planta de Transferència Mancomunada, als efectes d'incorporar a la concessió la gestió de la recollida selectiva de la fracció orgànica a grans productors.

5.-Suspensió de la tramitació de plans urbanístics derivats, de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, i atorgament de llicències en determinats àmbits, amb la finalitat d'estudiar la procedència de modificació del planejament general aplicable.

6.-Alteració de la qualificació jurídica de la finca de 2,283,94 m2 cedida per la Sra. Mercedes de Caralt per ser destinada a sistema d'equipaments i cessió gratuïta a favor de la Generalitat de Catalunya per la construcció d'un equipament educatiu en aquesta finca.

7.-Presa de raó de l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona, de 30.9.10, d'aprovació definitiva de la ?Modificació puntual del POUM per a ciutat sanitària als terrenys situats entre l'avda. Costa Brava, l'avda. Països Catalans i la Nacional II? i alterar la qualificació jurídica mitjançant la desafectació del destí dels sistema d'equipaments públics d'una finca municipal.

8.-Moció del GPM d'ICV-EUiA per la millora de les finances municipals.

9.-Moció del GPM d'ICV-EUiA per arribar a un Pacte Nacional per la laicitat.

10.-Presa de raó de les resolucions de l'Alcaldia des de la 2250 a la 2502 /2010.


11.-Precs i preguntes