Restriccions de trànsit aquest diumenge per la Mitja Marató Costa Brava-Maresme

Última revisió 14-01-2020 15:38
02/03/2012

La Policia Local informa que es restringirà la circulació de vehicles aquest proper diumenge a la zona del Passeig Marítim, al centre del poble, al sector de les fàbriques de la Pomereda i carrer de Sant Esteve des de les 8 h i fins les 12 h per la celebració de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme.

La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme se celebra aquest diumenge entre les poblacions de Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. L'inici del recorregut està previst a les 9.30 h des de Calella, població a la que els corredors hi tornaran després d'efectuar el trajecte. El pas de la prova per Malgrat de Mar afectarà els següents carrers, on es prohibirà la circulació de vehicles, des de les 8 h i fins les 12 h: Passeig Marítim, avinguda dels Països Catalans, carrer de Joan Maragall, Fonlladosa, del Carme, avinguda del Carme fins a Folch i Torres, Camí del Pla fins a la rotonda de la Cooperativa Progrés-Garbí, camí entre les fàbriques, avinguda de la Pomereda fins al carrer Abat Oliba, Passatge de les Ànimes, carrer Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, plaça del Caporal Fradera i Passeig Marítim en direcció Santa Susanna.

A més, la Policia Local prohibirà l'estacionament de vehicles des de les 6 h de diumenge fins al pas de la prova per Malgrat en els següents carrers: Joan Maragall i avinguda dels Països Catalans entre la rotonda de la Sardana i el Passeig Marítim.