Malgrat acull els campionats de petanca i handbol dels Special Olympics, aquest diumenge

Última revisió 12-12-2019 23:25
08/04/2015

240 esportistes amb discapacitat intel·lectual competiran en handbol i petanca aquest diumenge a Malgrat de Mar. La Federació ACELL (Federació Catalana d'Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya organitzen, amb el suport de l'Ajuntament, la 3a Copa Generalitat de Petanca i el 7è Campionat de Catalunya d'Handbol. Les proves es disputaran durant tot el dia al Camp Municipal d'Esports i al Pavelló Germans Margall.

El Pavelló Germans Margall acollirà als 62 jugadors d'handbol provinents de l'Escola Esportiva ACELL,Taller Escola Sant Camil i Club Esportiu TEB de Barcelona; Fundació Privada Pere Mata de Reus i Club Esportiu Solc de Tarragona disputaran en diferents nivells el Campionat de Catalunya d'enguany. Molts dels jugadors d'aquests equips formaran part de la selecció catalana que competirà en els Special Olympics World Games de Los Àngeles aquest estiu.

En aquesta jornada esportiva la disciplina amb més esportistes serà la de petanca que es disputarà a les instal?lacions de petanca de la Plaça del Camp de la Figuera. Fins a 60 tripletes d'arreu de Catalunya i Andorra competiran en la Copa Generalitat. Cal destacar que 6 de les tripletes són equips unificats, és a dir, format per esportistes amb i sense discapacitat. L'esport unificat busca ajudar i promoure la relació de respecte, acceptació i companyonia entre tots els participants, i sent així més visible en un equip mixt.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL amb l'organització de campionats com aquest, promouen la pràctica esportiva, el lleure i la solidaritat entre i amb les persones amb discapacitat intel?lectual com una via de desenvolupament personal i d'integració a la societat.


Campionat de Catalunya Handbol:

Pavelló Germans Margall de 10 h a 14 h i de 15 h a 17 h

17.15 h Lliurament de trofeus

Copa Generalitat de petanca:

Plaça del Camp de la Figuera de 10 h a 14 h i de 15:45 h a 18 h

18 h Lliurament de trofeus