Hora de Joglar i Raska, els concerts de la revetlla de Sant Joan

Última revisió 12-12-2019 23:23
11/06/2015

El grup Hora de Joglar actuarà la revetlla de Sant Joan a Malgrat. Ho farà acompanyat dels Raska a la plaça de Xesco Boix. Aquests dos concerts seran el punt i final a a la revetlla de Sant Joan que començarà a les 20 h amb la tradicional arribada de la Flama del Canigó al poble.

La Festa de Sant Joan, organitzada pel Grup Excursionista Malgratenc (GEM) juntament amb l'Ajuntament, començarà a la rotonda del Monument de la Sardana amb l'arribada de la flama arribada del Canigó. Des d'allà, farà un recorregut pel Passeig Marítim, Bon Pastor, Germanes Torrell, Passada, Girona, Mediterrània, Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, Escoles i Carme fins a la plaça de l'Església. La gent de l'Esport Ciclista Malgrat i del Club d'Atletisme de Malgrat seran els encarregats de portar la flama. A la plaça de l'Església, es farà l'encesa del peveter i la lectura del manifest a càrrec del cap de l'Agrupació Guia i Escolta Sant Nicolau, Enric Zaldo. Després s'iniciarà una cercavila pels carrers de Mar i Sant Elm fins a la plaça de Xesco Boix, on es farà un espectacle pirotècnic i l'encesa d'una foguera de Sant Joan de més de 10 metres.

El programa d'actes del GEM per a Sant Joan també inclou un sopar popular a la plaça de Xesco Boix. Hi haurà taules, cadires i graelles per coure carn.


Els concerts de la revetlla

Els Raska obrirà els concerts de la nit de la revetlla a les 23.30 h. Aquest grup de Sant Esteve de Palautordera barreja pinzellades d'ska, reggae, salsa i d'altres estils. Cap a la 1 de la matinada actuarà Hora de Joglar, una fusió d'estils com el swing, la música balcànica, els ritmes llatins i la rumba.