Miniclub a la platja de l'"Astillero" durant els mesos de juliol i agost

Última revisió 12-12-2019 23:23
17/06/2015

Malgrat Turisme obre el proper 1 de juliol el servei de miniclub a la platja de l'"Astillero". Fins el 31 d'agost, s'oferiran activitats per a nens d'entre 4 i 12 anys durant tot el dia.

La platja de l'Astillero de Malgrat de Mar tornarà a tenir com cada estiu un espai tancat per fer activitats diverses per nens i nenes de 4 a 12 anys tots els dies de juliol i agost. Es tracta del miniclub, un servei que ofereix l'empresa pública Malgrat Turisme SL i que han de tenir totes les poblacions que disposin del certificat de turisme familiar.

Ester Gil, gerent de Malgrat Turisme, ha explicat que al miniclub "els nens podran gaudir d'activitats com la festa de l'escuma o inflables amb aigua en horari de matí i tarda". La forma d'accedir al servei de Miniclub és a través d'un braçalet de seguretat que rebran les persones allotjades en algun establiment de Malgrat que tingui la certificació de turisme familiar o bé amb l'abonament d'un tiquet de 2 euros que serveix per a tot el dia. Aquest servei es va posar en marxa l'any 2006.

El Miniclub de la platja de l'Astillero té un cost d'uns 14.000 euros que financia Malgrat Turisme.