Nous cursos formatius de la Regidoria de Promoció Econòmica, a partir de setembre

Última revisió 12-12-2019 23:22
09/07/2015

La Regidoria de Promoció Econòmica continua apostant per la formació i ja té a punt els cursos i xerrades que posarà en marxa el proper mes de setembre fins al desembre. Una de les novetats és el curs d'holandès bàsic per a hostaleria, i també que es tornen a posar en marxa sessions formatives d'Informàtica, que es faran a l'Àrea de Serveis Personals a Can Feliciano.

La regidora de Promoció Econòmica, Raquel Martín (PSC), ha explicat que "volem vetllar per la formació dels seus ciutadans per poder ampliar les possibilitats d'accedir al mercat laboral i per a una preparació més acurada amb la finalitat de poder mantenir el lloc de treball en un període d'inestabilitat laboral".

La Regidoria de Promoció Econòmica ha programat els nous cursos formatius i les xerrades per a emprenedors i empreses recollint les necessitats i demandes de les persones usuàries del Club de la Feina i també de les empreses locals. D'aquesta manera, es prioritzen els cursos formatius per a la cerca de feina, així com també els d'aprenentatge d'utilització de les noves tecnologies i xarxes socials, i de paquets ofimàtics com Office, el més utilitzat en el món laboral.

Pel que fa a idiomes, la novetat és la incorporació de l'holandès, del qual es farà una formació bàsica per a hostaleria. En altres edicions la Regidoria ha programat cursos d'anglès, rus i alemany, entre d'altres, i ara afegeix l'holandès, perquè ha estat una demanda del sector turístic local, en concret dels càmpings.

El cicle de xerrades adreçades a emprenedors i empreses, la regidoria continua apostant per sessions que donin una visió innovadora i que aporti eines vàlides per a posar en marxa nous projectes de negoci i també aconseguir millorar i rendibilitzar els ja existents.

Els propers cursos i xerrades seran els següents: