Malgrat s'afegeix a la Setmana de l'Energia

Última revisió 12-12-2019 23:16
13/06/2016

Malgrat de Mar torna a participar, un any més, a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que se celebra del 13 al 17 juny, organitzant diferents activitats per conscienciar i sensibilitzar la població en relació a l'estalvi i l'eficiència energètica. Demà dimarts, es farà una xerrada sobre la contractació dels subministraments bàsics.

La Regidoria de Medi Ambient ha organitzat activitats per commemorar la Setmana de l'Energia des de demà dimarts i fins l'11 de juliol. La primera activitat tindrà lloc demà 14 de juny amb una xerrada sobre els subministraments bàsics de la llar -aigua, llum, gas i telèfon- a la Biblioteca La Cooperativa a les 15.30 h. Una altra de les activitats programades serà la que porta per nom Pedals amb energia i que consistirà en que els visitants de la Fira d'Estiu, que es farà el 9 de juliol, podran fer-se un granissat pedalant. L'activitat es farà de 18 h a 22 h a l'avinguda del Bon Pastor, on hi haurà instal·lada la fira. Per tancar les activitats, la Regidoria de Medi Ambient organitzarà activitats adreçades als nens i nenes del Casal Municipal d'Estiu l'11 de juliol.

Els nens i nenes donen consells per a l'estalvi d'energia

Per altra part, des d'avui i fins el 19 de juny, dia que es clou oficialment la Setmana Europea de l'Energia Sostenible, Ona Malgrat emet les falques que han gravat alumnes de 1r de Primària de les escoles Marià Cubí i Soler, Mare de Déu de Montserrat, Fonlladosa, Sant Pere Chanel i Vedruna. En aquestes falques, els nens i nenes donen consells per estalviar energia.