Els menors de 16 anys només podran accedir a Barraques acompanyats d'un adult i amb autorització signada

Última revisió 12-12-2019 23:11
03/08/2017

L'Ajuntament de Malgrat de Mar informa que els menors de 16 anys que vulguin participar de la festa jove de Barraques de Sant Roc hauran de fer-ho, acompanyats d'una persona major d'edat i a més, hauran de portar una autorització signada del seu tutor legal.

La Policia Local informa que els menors de 16 anys només podran accedir als concerts de barraques els dies 11 i 12 d'agost amb una persona major d'edat, que els haurà d'acompanyat durant tota l'estona que estigui dins del recinte fins el moment que surti. A més, en el moment d'entrar, a la porta, hauran de lliurar als agents de la policia una autorització omplenada i signada per un tutor legal. Aquesta autorització es pot descarregar de la web municipal, o bé recollir a la recepció de l'Ajuntament o l'entrada d'accés a Barraques els dies 11 i 12 d'agost.

Aquesta mesura es porta a terme per donar compliment a l'article 53 del Decret 112/2010 de 31 d'agost pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives: Limitacions d'accés per a persones menors d'edat. (...) 2. Les persones menors de 16 anys tenen prohibida l'entrada a les discoteques, sales de festes, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors. En aquest cas, al finalitzar l'actuació les persones menors d'edat no poden romandre a l'establiment. (...).