1.445 persones s'han posat en contacte amb el Club de la Feina aquest any

Última revisió 12-12-2019 23:30
26/11/2014

El Club de la Feina ha rebut 39 ofertes de treball enguany fins aquest mes de novembre. Segons la regidoria de Promoció Econòmica s'ha contactat amb 600 persones per ocupar aquests llocs de treball.

De les 1.445 persones que s'han apropat al Club de la Feina aquest any, 207 s'han donat d'alta per primera vegada al servei. Segons Promoció Econòmica, s'ha contactat amb 600 persones per ocupar els 39 llocs de feina que s'han ofertat. D'aquests possibles candidats i cadidates, 260 han pres part, finalment, en processos de selecció de personal.

També s'ha fet un seguiment de la situació laboral de 3.215 persones. La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Maria Aubanell, ha explicat que aquesta tasca "ha suposat una feina molt gran".

Tot i les xifres que ha publicat la regidoria, Aubanell reconeix que el fet que hi hagi a dia d'avui 1.558 persones aturades a Malgrat de Mar no és una bona notícia. Tot i això la regidora diu que "tenim 300 persones menys aturades que l'any passat" i que això indica que "ens estem recuperant a poc a poc".

El Club de la Feina és un servei d'autoconsulta i informació laboral i formativa que s'adreça a le persones que busquen feina per desocupació o perquè volen millorar la seva situació laboral. L'objectiu de la iniciativa és millorar l'atenció cap als usuaris, oferint els recursos necessaris.


Font: Ona Malgrat.