13.436 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes demà

Última revisió 12-12-2019 23:10
20/12/2017

13.436 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes demà dijous dia en què se celebren les eleccions la Parlament de Catalunya. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre, moment en que començarà el recompte de vots. A Malgrat hi ha 7 col·legis electorals amb 28 meses on es pot votar. Hi haurà avanços de participació a les 13 h i a les 18h. L'Arxiu Municipal i l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres són ara col·legi electoral.

Una de les principals novetats d'aquests comicis de demà és que els centres educatius concertats de Sant Pere Chanel i Fonlladosa deixen de ser col·legi electoral. D'aquesta manera, a les eleccions de demà dijous les Cases dels Mestres i l'Arxiu Municipal són col·legis electorals. Les persones que votaven a l'escola Fonlladosa, a partir d'ara hauran de fer-ho a l'Arxiu Municipal i les que votaven al Col·legi Sant Pere Chanel, a les Cases dels Mestres.

Malgrat de Mar tindrà 7 col·legis electorals. La Biblioteca La Cooperativa amb 3 meses; les Cases dels Mestres, amb 4 meses; el pavelló Germans Margall, amb 6 meses; el col·legi Marià Cubí, amb 3 meses; l'Institut Ramon Turró, amb 3 meses; el col·legi Montserrat amb 6 meses i, per últim, l'Arxiu Municipal, amb 3 meses.

La jornada electoral a Malgrat es podrà seguir a través de la web municipal i les xarxes socials de l'Ajuntament.