13.427 malgratencs i malgratenques, cridats a les urnes aquest diumenge

Última revisió 14-01-2020 15:57
05/06/2009

13.427 electors tenen dret a vot als comicis al Parlament europeu que se celebraran aquest proper diumenge. En aquestes eleccions hi ha més col·legis i més meses electorals, ja que s'ha incrementat el nombre de persones amb dret a vot. Els col·legis electorals obriran les portes a les 9 h i es tancaran a les 20 h.

La massificació que es produïa a les meses electorals de la Biblioteca La Cooperativa i el CEIP Mare de Déu de Montserrat, han portat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, juntament amb l'Institut Nacional d'Estadística a prendre la decisió de crear un nou col·legi electoral a l'IES Ramon Turró i Darder amb 3 meses electorals. També ha comportat la redistribució de les meses electorals dels col·legis electorals de la Biblioteca La Cooperativa, el col·legi Sant Pere Chanel i el del CEIP Mare de Déu de Montserrat, restant intactes el col·legi Fonlladosa, CEIP Marià Cubí i Soler i el pavelló Germans Margall.

La Biblioteca La Cooperativa passa a tenir de 4 a 3 meses, el Col·legi Sant Pere Chanel passa de 3 a 4, i el CEIP Mare de Déu de Montserrat passarà de 4 a 6, al fer-se una nova divisió de seccions dins el districte segon.