12.479 usuaris en el primer estiu del Bus dels Càmpings

Última revisió 14-01-2020 16:14
05/09/2006

El servei d'autobús, que comunica la zona de càmpings amb el centre del poble, ha tancat la temporada amb uns bons resultats. La regidoria de Turisme ha informat que 12.479 persones han utilitzat des del 23 de juny i fins el passat diumenge 3 de setembre aquest servei, conegut com a Bus dels Càmpings.

El Bus dels Càmpings va tenir 6.727 usuaris al mes d'agost. Concretament, va ser durant les dues primeres setmanes d'agost quan es va enregistrar el nombre més alt de viatgers amb una mitjana d'entre 200 i 300 al dia. La regidoria de Turisme ha destacat que els dijous -dia en que hi ha mercat setmanal- són els dies en que més persones han agafat aquest servei.

Aquest servei es va posar en funcionament el 23 de juny passat. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels càmpings. Aquest autobús és un nou servei per facilitar també l'accés dels veïns del poble a les platges del camí de la Pomereda. L'autobús començava la seva ruta a tres quarts de nou del matí des de la zona de càmpings i fa parada als establiments: La Tordera, Les Nacions, Els Pins, Celmar/Mar i Sol, El Pla de Mar/Del Mar/La Conca, i posteriorment, al carrer Sant Elm/Mar, l'estació de Renfe, carrer Escoles/Ramon Turró i Carme/Mar. El preu del bitllet és d'1,20 euros. La línia estava en funcionament des de les nou del matí i fins les tres de la tarda i des de les cinc de la tarda a les onze de la nit.